perjantai 2. marraskuuta 2012

Suklaata ja catwalkkia

Ihanaista perjantaita kaikille!
Tänään on ollu kyllä aian ihana päivä! Meillä ei ollut normaalisti koulua, koska viideltä alkoi muotinäytöksen kenraali harjoitukset. Ollaan nimittäin luokan kanssa mukana Koulutuskeskus Salpauksen muotinäytöksessä kätevä- messuilla.

                                                               Tonne vaan kaikki!!!

 Mutta, koska ei ollut koulua, kävin aamulla aamulenkillä, sen jälkeen Annin kanssa syömässä ja sitten kaupungilla etsimässä uusia hanskoja. Löysin Kappahl:ista täydelliset mokkanahkahanskat, ja koska siellä oli kaulahuiveissa, käsineissä ja päähineissä; osta kolme, maksa kaksi, niin ostin samalla myös ihanan karva pipon ja kaulaliinan. Ja oi kyllä, materiaali tekee onnelliseksi :D Sen jälkeen tulin kotiin tekemään vähän koulu juttuja ja syömään. Sitten pyörä johdattikin kohti treenejä. Siellä käveltiin ja tanssittiin, ja kun tulin kotiin katselin kivoja sarjoja ja nautin elämästä kera suklaan ja sirkus aakkosten. Ihana perjantai!

                                           Voin sanoa, että tosi hyvää ja suussasulavaa suklaata oli!                              Ylhäällä on kuvat kaikista mun ostoksista (kuvat: Kapphl.fi)

Että semmosta perjantaita. Toivottavasti huominen näytös menee loistavasti! Ainakin ite oon ihan innoissani :) Terve tuloa katsomaan!

- sydämellä, Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti