tiistai 30. lokakuuta 2012

Uusi Blogi, Uudet tuulet

Moi vaan kaikille!
Olen tosi innoissani tän uuden blogin kanssa taas vaihteeksi. Mulla on ollut muutama blogi jo aikaisemmin, mutta niihin aikoihin mulla ei ollut tarpeeksi aikaa kirjoitella, joten nyt teen asiaan muutoksen! Tähän blogiin kirjoitan, useasti, aina! :)
    Olen siis 18-vuotias kotkalainen, osittain helsinkiläistynyt ja tänäpäivänä Lahdessa opiskeleva nuori. Opiskelen sirkusalaa Koulutuskeskus Salpauksella ekaa vuotta ja sirkus on yksi mun elämäni henkireijistä, josta ajattelin saada itselleni ammatin sirkusartistina. Mulla on monia mielenkiinnon kohteita ja ehkä suurin niistä on muoti ja kauneus. Rakastan shoppailua, kirppareita, itsensä laittamista ym. ihanaa. Harmikseni yksi kouluni huonoimmista puolista on se, etten viitsi laittautua sinne, koska normaalit koulupäivät ovat lähes pekkää liikuntaa... mutta ehkä tätä kautta pystyn toteuttamaan itseäni taas enemmän muodin saralla.
   Tänne blogiin tulen kirjoittamaan muodista, elämästäni uudella paikkakunnalla eli Lahdessa ja tietenkin suurimmasta rakkaudestani, sirkuksesta :) Nauttikaa!

-sydämmellä, Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti